Entdecke die neuen Sonderpreise von Arizer

Produkte von Linx

Linx

Linx | Proef de Pure Kwarts

 

Met de Linx draagbare en pen vaporizers valt niet te spotten. Hun elegante design is gebaseerd op roestvrij staal van medische kwaliteit en zou niet misstaan op het bureau van elke gereputeerde CEO die zich even wil ontspannen. Ondanks de redelijke prijs scoren deze juweeltjes ook goed op vlak van gebruiksvriendelijkheid en performantie. De Linx draagbare vaporizers zijn namelijk uitgerust met een verwarmingskamer uit kwarts en een hoogwaardig OLED-display. De draagbare Linx Gaia en Linx Hypnos Zero pen vaporizers onderscheiden zich verder door hun discrete vormgeving en zullen de aandacht trekken van elke ware vape-liefhebber. Koop Linx vaporizers online bij VapoShop en zorg ervoor dat je draagbare vaporizer niets te wensen overlaat.

Filters
von bis
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alle Filter

50 Resultate

Filtern
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Linx Eden Linx Linx Eden
119,00 €
Derzeit nicht verfügbar
Linx Hermes 3 Linx Linx Hermes 3
34,50 €
Derzeit nicht verfügbar